Rólunk írták

IX. Kanizsai Bútornapok (2006 tavasz) | X. Kanizsai Bútornapok (2006 ősz) | XI. Kanizsai Bútornapok (2007 tavasz) | XII. Kanizsai Bútornapok (2008 tavasz) | XIV. Kanizsai Bútornapok (2010 tavasz)| XV. Kanizsai Bútornapok (2011 tavasz)| XVI. Kanizsai Bútornapok (2012 tavasz)

Lak berendezve

Szakmai programmal kezdődött a kiállítás és vásár


A kereskedelmi partnerek számára
szervezett szakmai program a MÁV NTE-sportcsarnokban

Nagykanizsa — Hagyomnyosan szakmai programmal vette kezdetét tegnap a Kanizsai Bútornapok lakberendezési kiállítás és vásár, mely a nagyközönség által péntektől vasárnapig látogatható.


A bútoriparban évek óta nagy sikernek örvend a kanizsai lakberendezési kiállítás és vásár, mely most is a Quattro Mobili Bútorszalonban s a szemközti MÁV NTE-sportcsarnokban zajlik. Az első négy napon mindkét helyszínen a bútoráruházak vezetőit és kereskedő partnereiket látják vendégül a gyártók.

A "bútor-átöltöztető" szoftvert is láthatják majd az érdeklődők

Tizenegy új modellt fejlesztettünk erre az őszi termékbemutatónkra, melyeket a teljes andante modellválasztékkal együtt tekinthetnek meg az érdeklődők — mondta Mikós Zsolt, a Kanizsa Trend Kft. ügyvezető igazgatója. hozzátéve: bevonóanyagokban is újdonságot mutatnak, s a "bútor-átöltöztető" szoftvert is az érdeklődők elé tárják. — A házivásárunk Öt napján a teljes hazai bútorkereskedelmi szakma, valamint horvát. szlovák. cseh és osztrák kereskedők jelennek meg. s a programtól a már meglévő, nagyon jó rendelésállományunk további növekedését várjuk. A szakmai látogatókat követően péntek délutántól a nagyközönség is megtekintheti a Kanizsa Trend száz különböző ülőgarnitúráját.

Az alkalomra ismét bútorszalonná avanzsált MÁV NTE-sportcsarnokban a kanizsai vállalkozásokat 1995 óta tömörítő Faipari Szakosztály Egyesület 29 tagja közül mind a 11 bútorgyártó cég bemutatja újdonságait. Elnökük, Hold László elmondta: immár tizedik. jubileumi kiállításukra a korábbinál is nagyobb motivációval készültek.

— Nyáron sem volt leállás, így minden tagunk a legújabb tervezésű modelljét hozta el erre a kiállításra — így Hohl László, aki szerint termékeik bárkiével felveszik a versenyt. — A kereskedők szép számmal jelezték részvételüket, s tudjuk, hogy az érdeklődés a bútorszezon kezdetének és az általunk gyártott minőségnek is szól, hiszen kisvállalkozásaink a multiknál jobban ki tudják elégíteni a vásárlók igényeit.

A helyi bútorgyártók pozíciójának erősítését célzó rendezvényen péntektől vasárnapig (9-l8 óráig) a nagyközönség előtt is kitárulnak a kapuk. A kiállítás vasárnap délutáni sorsolásán idén is egymillió forint összértékű bútorfelajánlást sorsolnak ki a szervezők.


KELEMEN VALÉRIA
megjelent: Zalai Hirlap

2006-09