Rólunk írták

IX. Kanizsai Bútornapok (2006 tavasz) | X. Kanizsai Bútornapok (2006 ősz) | XI. Kanizsai Bútornapok (2007 tavasz) | XII. Kanizsai Bútornapok (2008 tavasz) | XIV. Kanizsai Bútornapok (2010 tavasz)| XV. Kanizsai Bútornapok (2011 tavasz)| XVI. Kanizsai Bútornapok (2012 tavasz)

Újdonságok sora

A közönség előtt is nyitva a lakberendezési kiállítás


Érdeklődőkben már az első nyílt napon sem volt hiány az immár
hagyományos bútorkiállításon

Nagykanizsa - Tegnaptól a nagyközönség előtt is kitárta kapuit a vasár-nap estig tartó Kanizsai Bútornapok lakberendezési kiállítás és vásár, mely számos újdonsággal várja az érdeklődőket.


A legújabb modelleket is felvonultató, hagyományos őszi kiállítás a Quattro Mobili Bútorszalonban és a szem-közti MÁV NTE-sportcsarnokban pénteken és vasárnap is 9-18 óráig tart nyitva.

Nyolc országból háromszáznegyven bútorkereskedő

— A nappaliba szeretnénk bútort vásárolni, így kézen-fekvő, hogy idejöttünk — mondta egy házaspár hölgy tagja az alkalomra bútorszalonná varázsolt MÁV-sportcsarnokban, ahol a kanizsai Faipari Szakosztály Egyesülethez tartozó 11 bútorgyártó cég újdonságai láthatók. — A városban szétszórtan vannak a bemutatótermek, itt pedig egy helyen találkozhatunk a kínálattal. Sok szép bútort láttunk, választottunk is kedvünkre valót, vasárnap viszszajövünk megrendelni.

— A szakmai napokat követően már teljes figyelmünk a nagyközönségre irányul. s örömmel konstatáljuk, hogy már az első nyílt napon számos érdeklődőt vonzott a kiállításunk — mondta Hohl László. a faipari szakosztály elnöke. — Komoly nézőcsalogató az egymilliós nagyságrendű ajándéksorsolási akciónk, s bízunk abban, hogy aki csak emiatt tér be, később vásárlóként is jelentkezik.

A nyugdíjas Varga Tamásné tegnap csak nézelődött. s mint mondta, a vasárnap 17 órai nyereménysorsolásra visszatér. Konkrét céllal érkezett a miklósai Kovács József és neje, akik új lakásba költöznek. ahova nem visznek magukkal minden régi bútort. A Quattro Mobili Bútorszalonban a héten egymásnak adták a kilincset a hazai és a határon túli bútorkereskedők, s Miklós Zsolt. a Kanizsa Trend ügyvezető igazgatója konkrét adatokkal is szolgált.

— A hétfőtől péntekig tartó szakmai napokon nyolc országból 340 bútorkereskedő keresett fel minket, s az elmúlt őszi termékbemutatón értékesített kiállítási garnitúráink számát 6 százalékkal múlta felül a mostani értékesítés — mondta Miklós Zsolt, hozzátéve: vasárnap estig a nagyközönség is megtekintheti a Kanizsa Trend újdonságait. s további száz különböző ülőgarnitúráját.


KELEMEN VALÉRIA
megjelent: Zalai Hirlap

2006-09